5 Aralık 2011 Pazartesi

Son Dizisi Oyuncu Kadrosu - Konusu ve Tanıtımı

Son Dizisi Oyuncu Kadrosu - Konusu ve Tanıtımı
Son Dizisi hakkında bilgiler, tanıtım ve oyuncu kadrosu bilgileri yavaş yavaş kamuoyuna açılmaya başladı. Diziyi "Tiyatro Krek"in kurucusu "Berkun Oya" yazmıştır.

Ay yapım tarafından bu sezon içerisinde "Al yazmalım" dışında yeni bir proje olan "SON" ocak ayında seyircisi ile buluşacak. Dizinin ilk sezonu için 25 bölümlük bir anlaşmanın yapıldığı ve bu 25 bölümünde senaryosunun hazır olduğu öğrenilen bilgiler arasında. Dizinin ilk anlaşma yapılan oyuncusu Yiğit Özşener olmuş, daha sonra Erkan CanBerrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan'da diziye dahil olmuştur.

Milliyet'in haberine göre yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı dizinin oyuncu ekibine sonradan Nehir Erdoğan ve Aylin Aslım'ın katıldığı öğrenildi. Dizinin konusu aile dramı üzerine kurulmuş.

Dizide Nehir Erdoğan;
Aylin isminde ailesine aşırı düşkün bir iç mimarı canlandırıyor. Annesi ev hanımı babası ise emekli bir albaydır. Tek çocuktur. 1999 yılında bir doğum günü partisinde doktor rolü ile karşımıza çıkan Yiğit Özşener(SELİM) ile karşılaşır. Aşık olurlar birbirlerine ve 2001 yılında dünya evine girerler. 2004 yılında adını Ömer koyacakları bir oğulları doğar. Selim'in geçmişi acı doludur. Annesini, babasını ve ikiz kardeşini trafik kazasında kaybetmiştir.

Dizide Engin Altan Düzyatan;
Dizide fotoğrafçı Alev rolünü oynayan Berrak Tüzünataç'ın mimar eşi Halil rolü ile karşımıza çıkıyor Engin Altan Düzyatan. Halil, Aylin ile birlikte kurdukları ve işlettikleri mimarlık şirketini yönetmekte ayrıca da Aylin'in eşi Selim ile de yakın arkadaşlık ilişkileri vardır.

Dizide Erkan Can;
Engin Altan Düzyatan'ın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde komiser olan ağabey Ali rolü ile karşımıza geliyor. Komiser Ali'nin son derece mutlu ve mütevazi bir hayatı vardır. Eşi Feride ile sık sık didişse de hayattan zevk almaktadır.

Nehir Erdoğan ile Yiğit Özşener'in evliliğinin aksine Berrak Tüzünataç ile Engin Altan Düzyatan'ın evlilikleri mutsuz ve problemlidir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder